Keuzemenu

Menu´s voor groepen vanaf 10 personen (vooraf reserveren).
Alle voorgerechten worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, aardappels uit de oven,
gemengde salade en de bijpassende sausjes.

Zevende hemel menu: € 19,50 p.p.

Voorgerecht:
Keuze uit twee soorten soep.

Hoofgerecht:
kipfilet met b.b.q. saus of,
gebakken mosselen met ui en paprika of,
roerbakgroenten in rode curry.

Nagerecht:
IJs met slagroom.

Duveltjes menu: € 26,50 p.p.

Voorgerecht:
Keuze uit twee soorten soep.

Hoofdgerecht:
varkenshaas met spekjes, champignons en truffelsaus of,                   
bief met pepersaus of,
zalm met pesto of, 
roerbak groente in rode curry of,   
oesterzwamburger met champignons, tomaat, schimmelkaas en truffel mayonaise.         

Nagerecht:
stroopwafelijs, stroopwafeltjes,  stroopwafellikeur, slagroom.

Engeltjes menu: € 29,50 p.p.

Hetzelfde als het duveltjes menu, maar i.p.v. soep keuze uit de volgende voorgerechten:
carpaccio van ossenhaas, kaas, pijnboompitjes, olijven, olijfolie en truffelmayonaise of
salade met gerookt zalmmootje, ui, ei en kappertjes of,
spinazie, champignons , knoflook en kaas. 

’t Hemelse menu: € 34,50 p.p.

Voorgerecht:
kaas en groente kroketjes van Cas spijkers of,
garnalen in knoflook olie of
gehaktballetjes in tomaten saus of, 
carpaccio van ossenhaas, kaas, pijnboompitjes, olijven,

Hoofdgerecht:
kalfsoester, rucola, roquefort saus of,
kabeljauw met, parmaham of,
oesterzwamburger met champignons, tomaat, schimmelkaas en truffelmayonaise of,
bief, brie, spekjes en champignons.

Nagerecht:
ijs met warme kersen, chocola en slagroom.

Bij alle menu’s: i.p.v. een nagerecht mag u ook koffie of thee nemen met een likeurtje en een bonbon.

Apenkoppen menu; t/m 11 jaar: € 11,50 p.p.
Voorgerecht:
pannetje soep of spies met augurk, sisi en kaas.

Hoofdgerecht:
friet met kroket, frikandel of kiphapjes.

Nagerecht:
bolletje ijs met slagroom snoepje en verrassing.