Keuzemenu

Een aantal van onze keuzemenu’s op een rijtje. U kunt ook zelf een menu samenstellen uit de onderstaande menu’s of uit onze menukaart.

Menu´s voor groepen vanaf 10 personen (vooraf reserveren)

Alle voorgerechten worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, aardappelgratin, warme groenten, gemengde salade en de bijpassende sausjes.

Zevende hemel menu: € 17,50 p.p.

Voorgerecht: Keuze uit twee soorten soep.

Hoofgerecht: Alle gekheid op een stokje; vleesspies met kipfilet, ui, bacon en paprika, of een visspies.

Nagerecht: Manneke… uit Brussel; wafel met kersen en slagroom.


Duveltjes menu: € 19,50 p.p.

Voorgerecht: Keuze uit twee soorten soep.


Hoofdgerecht:  dronken varkentje, varkenshaas met spek, champignons en kaassaus of bief met pepersaus of zalm in teriyakkisaus.


Nagerecht: Kaneelijs met kletskoppen, kaneellikeur en slagroom.


Duveltjes menu 2: € 24,50 p.p.

Zelfde als het duveltjes menu, i.p.v. soep, keuze uit de volgende voorgerechten:
Gouwe ouwe; carpacio van ossehaas, kaas, pijnboompitjes, olijven, olijfolie en 
balsamico dressing.

Of: salade met gerookt zalmmootje


´t Hemelse menu: € 28,50 p.p.

Voorgerecht: Stoned als een garnaal; Hollandse garnalen, garnalenkroketjes, en butterfly-garnalen, of Italiaanse klassieker; dunne plakjes kalfsvlees met tonijnmayonaise.

Hoofdgerecht: Aards genoegen; kalfsoester met rucola, Parmezaanse kaas en truffelsaus, of trouw aan de kabeljauw, rauwe ham en dillesaus.

Nagerecht: Engelenijs; chocolade- en vanilleijs met advocaat, warme chocoladesaus en Tia-Maria.


Engelen menu: € 32,50 p.p.

Voorgerecht: Engelensalade met parmaham, asperges, ei, kaas en kappertjesmet pesto dressing, of rokertje, gerookte zalm, gerookte forelfile en gerookte makreel.

Hoofdgerecht: Hemelse heerlijkheid; bief met spekjes, ui en truffelsaus, of Scholrolletjes met zalm en garnaaltjes.

Nagerecht: Kaasplankje of grand dessert.


Apenkoppen menu t/m 11 jr: € 8,50 p.p.

Voorgerecht: Pannetje soep of spies met augurk en cervelaat

Hoofdgerecht: friet met kroketje, frikandel of kip hapjes.

Nagerecht: Kinderijsje met smarties.