Bed & Breakfast

Onder de rook van Breda ligt het dorpje Terheijden. Hier vind je sinds 3 januari 2019 bed and breakfast De Zevende Hemel. Je kunt gratis parkeren achter de zaak (voor de navigatie toets je als adres Schepenhof in). Wij beschikken over 2 kamers , met gezamenlijke keuken, badkamer en toilet, eigen entree. In het eetcafé wordt het uitgebreide ontbijt geserveerd (bij de prijs inbegrepen). Er is gelegenheid om te lunchen en dineren. Ook is er de mogelijkheid om te biljarten, te darten of een spelletje te spelen. Terheijden heeft een klein haventje,daar kan je met het pontje oversteken naar Breda. Deze stad is o.a. bekent van het in zijn soort het oudste en grootste jazzfestival van Nederland en Europa. Dit festival start op Hemelvaartsdag en duurt 4 dagen. In Terheijden vind je molen De arend, hier kan je producten kopen van hun vers gemalen meel.
De Zevende Hemel is gelegen nabij Natuurreservaat de Biesbosch en Jachthaven Drimmelen.

Prijzen kamers:

Tropical room: 1 persoon 45 euro. 2 personen 65 euro

Seventh Heaven room: 85 euro voor 2 personen.

Deze prijzen zijn incl. een welkomsdrankje in de Zevende Hemel, een flesje water, chips en 
een snoepje op de kamer en ontbijt in de Zevende Hemel.

 

Arrangementen

 Party arrangement. Prijs voor 2 personen: € 95,00
1x overnachting, ontbijt, welkomstdrankje, flesje wijn, flesje water en iets lekkers op de kamer en een uitgebreide borrelplank met kaas , vlees en vis.

Zomers arrangement. Prijs voor 2 personen: € 105,00
1x overnachting, ontbijt, welkomstdrankje, flesje wijn, flesje water en iets lekkers op de kamer en een gemengde tapas schaal.

Romantisch arrangement. Prijs voor 2 personen: € 114,50
1x overnachting, ontbijt, welkomstdrankje, flesje wijn, flesje water en iets lekkers op de kamer en 
high bubbels. Hierbij krijg je een fles Prosecco en diverse koude en warme gerechtjes en na afloop nog wat zoetigheid.

Bourgondisch arrangement. Prijs voor 2 personen: € 123,50
1x overnachting, ontbijt, welkomstdrankje, flesje wijn, flesje water en iets lekkers op de kamer en een drie gangen keuze menu met een kopje koffie of thee en bonbons.

Hogere sferen arrangement. Prijs voor 2 personen: € 124,50
1x overnachting, ontbijt, welkomstdrankje, flesje wijn, flesje water en iets lekkers op de kamer en bier in hogere sferen. Hierbij krijg je 3 speciaal bieren en bijpassende koude en warme gerechtjes.